top of page

DEILIG 1 år - kom och fira med oss!


Den 5 November fyller vi 1 år. 365 dagar öppet, inte på grund av men till trots för tamejtusan allt. Vi överlevde, och inte bara det - vi har dansat, svettats, skrattat och gråtit (ja pandemi och allt det där) och haft så förb****t kul på vägen hit.

Varberg FTW!


Så nästa vecka håller vi stängt. Eller nej, det är ju inte alls sant - för vi ska ju hålla förbaskat öppet fredag och lördag då. Men innan det, ja då håller vi stängt. Någon måste ju baka kaka, stryka skjorta, hämta is, plocka grönt...

Eh, knappast. Vi ska dricka vin och låta andra baka, stoppa korv, baka bröd och pimpa Deilig med bling bling ba-da-bing.


Så. Nu har våra stjärn-supporters, samarbets-partner, mor, far och hans kusin erhållit sina guldbiljetter. Resten då? Jo, dem har vi hållit av till ER. För vi hoppas att denna helgen ska bli till en enda stor vänners vänners fest. Så som Deilig alltid ska vara. Alla skall med (nåja i alla fall så många som går in på bredd och bandlängd) och alla känner ju alltid någon. Om inte så känner ni ju alla OSS! Och fest, ja det har man ju inte precis haft för mycket av i det sista?


Nu slår vi klackarna i taket och river hela haket….

Vi kommer att fira i dagarna två, fredag 5e & lördag 6e november. Vi släpper 60 kalas-prisade biljetter per dag och hoppas nu att du vill ta på dig det stiligaste du har och kapra en (max 2) av dessa för att komma och slå klackarna i taket tillsammans med oss!

GULDBILJETT (vad som ingår och hur du kaprar en)


Anna o Marelius har rotat i förråden så att ni på er cirkusbiljett kommer att erhålla;

1 aperitif

1 glas Champagne (ja, riktiga bubblor)

2 glas vin

1 cocktail

Gott tugg på bordet, tårta och en och annan FOMO surprise

… minst

PRIS: 500 p.p


Fredag 5e November från 17.30 till SENT

Lördag 6e November från 17.30 till SENT


Dessa dagarna gäller ordspråket «finns det hjärterum, så finns det stjärterum» , alla får plats…

Sittande, stående eller liggande, du bestämmer!

För att säkra din plats så mailar du önskad DAG & ANTAL till party@deilig.se NU,

det är som vanligt först till kvarn som får DANSA!


Let’s get this PARTY started!


XoXo

Anna, Marelius & CO

bottom of page