top of page

SÄG HEJ

RINGA
076 - 028 82 48

MAILA 
hej@deilig.se

SES PÅ RIKTIGT
Västra Vallgatan 8
432 44 Varberg 
  • Facebook
  • Instagram

Hur allt började

6G3A6913.jpg

Deilig hade aldrig uppstått om inte Anna, som är uppvuxen här i Varberg men bodde i Oslo och jobbade inom dryckesbranschen som säljare, fotograf och marknadsförare, träffade Marelius på Territoriet Vinbar där han var sommelier och dryckesansvarig.

 

Det var där det hela började. I Norge, av alla ställen.

Marelius, born and raised in Tromsø, är även sommelier inom te och saké(!). Han hade jobbat på många välrenommerade vinbarer och restauranger, och tagit hem en tredjeplats i norska sommeliermästerskapen, så att säga att han gillar vin är typ en no brainer.

Under ett besök i Varberg en stormig och i dubbel bemärkelse blöt kväll i februari poppade han idéen om att ”bara flytta hit, och ge Varberg en RIKTIG vinbar, en plats där alla vill hänga?” Morgonen efter vaknade de med extrem huvudvärk, fortfarande röda knottriga lår efter att ha gått ända hem till Södra Näs genom den stormiga natten. Frukosten var ganska tyst, så som det kan vara när det druckits lite väl mycket alkohol kvällen innan. Tills någon tog till orda:

”Sa vi att vi skulle starta en bar igår?” ”Mmmm.”
”Okey?”
”Ska vi det?”
”Ja vi kör, varför inte liksom?”

Ja, wine not? Så här är vi nu. Med Varbergs nyaste vinbar, massor av energi och ljudet från riktiga LP-skivor strömmande genom högtalarna. Vi hoppas att du ska gilla det lika mycket som vi – eller, det räcker med 45% av vår kärlek för det här

stället. Då är du upp över öronen kär, och det är good enough för oss.

 

XoXo

Marelius, Anna & CO

Jobba med oss

0V8A7040.jpg

Frågar du oss, så skulle vi säj att vi är ett gäng som det är jädrans kul att hänga med. Ett gäng man vill vara en del av, men det är vi då. Vi älskar att träffa nya människor, vi är över medels glada i mat och dryck, vin favoriseras mer ofta än sällan. Vi tycker att samtalet om vin, mat och livet i det stora hela är en viktig del av det att ha det riktigt bra runt ett bord. Och där runt bordet ska vi nu inte sitta och sticka under stolen med att vi också gärna tänker hållbart. Hållbart i livet stort och smått utan att vi för den sakens skull drar någon linpåse över huvudet eller klimatkompenserar för att man råkade ta bilen till grönsakshandlarn.

Är du en enhörning (läs nu för guds skull inte enstöring), glad i god stämning, högt tempo och vill bli en del av vår Deilig-familj?

Men sitt då inte där och vänta, skriv ihop ett par rader och skicka iväg det till restaurang@deilig.se märk mailet med vilken tjänst du söker.

Vi tar en kaffe och kollar om vi får feeling på nåt, svårare än så behöver det väl ändå inte vara? Today might be OUR lucky day!?

Just nu så har vi inga lediga tjänster hos oss, men älskar alltid en spontan ansökan. 

bottom of page